Η Ελένη Δανανά μέσα από το βιβλίο της “Κυματισμοί Ψυχής” μοιράζεται εμπειρίες και σκέψεις που βοήθησαν την ίδια στον δρόμο της προσωπικής της ανάπτυξης. Μέσα από το έργο της επιθυμεί να συμβάλλει και στη βελτίωση της ζωής των αναγνωστών της που ίσως μοιράζονται κοινούς προβληματισμούς. Με το όμορφο ταξίδι που μας προσφέρει προσπαθούμε να κατανοήσουμε πώς οι συναισθηματικές διακυμάνσεις μπορούν να επηρεάσουν την πραγματικότητά μας αλλά και την εικόνα που έχουμε για τον ίδιο τον εαυτό μας.

Το βιβλίο “Κυματισμοί Ψυχής” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πηγή και μπορείτε να το βρείτε τόσο στη σελίδα του εκδοτικού όσο και στο αγαπημένο σας βιβλιοπωλείο.

Οπισθόφυλλο:

“Οι κυματισμοί της θάλασσας είναι όπως και οι διακυμάνσεις των συναισθημάτων, σε μια συνεχή κίνηση και εναλλαγή. Οι διακυμάνσεις όμως αυτές δεν διαμορφώνουν μόνο το ψυχικό μας τοπίο, αλλά και επίπλαστες πραγματικότητες που έχουν επιπτώσεις –ενίοτε και πολύ σοβαρές- σε ολόκληρο το φάσμα της ύπαρξής μας.

Τα 60 κείμενα που περιέχονται σε αυτό το βιβλίο, χωρισμένα σε 6 ενότητες, είναι ένας τρόπος προσέγγισης ώστε να δοθεί μια άλλου τύπου οπτική, πιο ευέλικτη απέναντι στα γεγονότα και το νόημα της ζωής.

Εστιάζουν με έναν μεταφορικό και συμβολικό τρόπο στην πληθώρα από ερεθίσματα/εργαλεία που καθημερινά μας διατίθενται μέσα από τις καθημερινές συναλλαγές μας που μπορούν να μετατρέψουν τα συναισθήματά μας σε γόνιμες και όχι καταστροφικές απόψεις, τόσο για εμάς τους ίδιους όσο και για την ανθρωπότητα.”

Κυματισμοί Ψυχής

 

Pin It on Pinterest