Το boheming.gr δημιουργήθηκε από την ομάδα μας εμπνευσμένο από την Μποέμ κουλτούρα που αναπτύχθηκε στους καλλιτεχνικούς κύκλους της Γαλλίας του 19ου αιώνα. Ο Μποέμ τρόπος ζωής είναι ένας αντισυμβατικός δρόμος. Συνδέεται με την επιδίωξη του να ζεις την κάθε σου μέρα λες και είναι η τελευταία και την αποδοχή του διαφορετικού χωρίς υποταγή στις κοινωνικές νόρμες.

Η Boho πλευρά της ζωής συμπεριλαμβάνει κάθε μορφή τέχνης και έκφρασης που παράγεται για την τέρψη και τον ανθρώπινο προβληματισμό. Στον Bohoιστότοπό μας θα βρείτε άρθρα που αφορούν τη μουσική, το θέατρο, τη λογοτεχνία, την ιστορία και φυσικά τα ταξίδια. Άλλωστε κάθε μορφή τέχνης αποτελεί και ένα ταξίδι σε κόσμους μαγικούς όπου ο κάθε ένας μπορεί να αντιληφθεί με βάση τα προσωπικά του βιώματα μία πληθώρα μηνυμάτων.

Επιπλέον, μικρές ιστορίες, ποιήματα και συνεντεύξεις καλλιτεχνών αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Bohoχώρου μας.
Είστε ευπρόσδεχτοι να μοιραστείτε στο μέιλ μας ……..com δικά σας δημιουργήματα ώστε με τη σειρά μας να τα δημοσιεύσουμε και να διαβαστούν από τα μέλη της Bohoκοινότητάς μας.
Από τη φιλοσοφία του Bohoιστοτόπου μας δεν θα μπορούσε να λείπει και ο σχολιασμός των κοινωνικών τεκταινόμενων όπως και η παρουσίαση της Bohoάποψής μας για διάφορα σύγχρονα ζητήματα και προβληματισμούς.

Τέλος οι Μποέμηδες αποτελούν περιπλανώμενοι, τυχοδιώκτες, ονειροπόλοι και άτομα που αποζητούν την εσωτερική τους ελευθερία μέσα από τις τέχνες. Αν είσαι ένας από αυτούς και εσύ σε καλούμε να περιηγηθείς στο boheming.gr που με τόσο πάθος και αγάπη ετοιμάσαμε ως καταφύγιο σου.

Pin It on Pinterest